fbpx

StartupWorks

BEBOERE

Mød morgendagens helte

Ikke alle helte bærer kapper; nogen bærer t-shirts og sneakers, mens de arbejder på at udvikle teknologier der vil forandre verden. Vores beboere er tech-entusiaster, som har unikke og innovative ideer, der kan bidrage til fremtidens teknologi. Selvom vores beboere arbejder med hvert deres produkt og tilgang, har de én ting til fælles. De har de alle globale ambitioner og et skalérbart potentiale. Mød og læs mere om vores helte nedenfor.

 ICEBREAKER er verdens første håndholdte isbitproducent. ICEBREAKER er virksomhedens første produkt af mange. Deres mission er at revolutionere isbitbranchen.

GoodiePack-softwaren gør det muligt for dig at oprette en nem og bekvem kommunikationskanal – så du kan kommunikere med gæsten direkte gennem deres egen mobile enhed før, under og efter begivenheden eller deres ophold.

Vi er en IP-konsulentvirksomhed, der er specialiseret i patenter og designbeskyttelse. Vi er et team af meget motiverede IP-fagfolk, der deler det samme tankesæt: “klienters forretning kommer først”. Vi stræber altid efter at bruge værktøjerne i IP-verdenen for at give dig den bedst mulige beskyttelse af din virksomhed.

Vi leverer engleinvesteringer til nyopstartede teknologi startups i deres indledende fase. Fokus er på opstart, hvor IPR er en aktiv nøgle.

Dynaccount tilbyder solide onlinetjenester i regnskabsprogrammer. Målet er at være det hurtigste og mest intuitive regnskabsprogram på markedet.

Danmarks billigste inkassotjeneste i samarbejde med Dynaccount.

Terapeut Booking er et dansk administrationssystem for selvstændige behandlere. Terapeut Booking håndterer påmindelser, regnskab, aftaler, journaler og meget mere

Vi reducerer energiomkostningerne til offshore vindkraft ved at muliggøre optimale løsninger gennem anvendelse af overlegen viden om vind, bølger og belastninger implementeret i en helhedsorienteret tilgang til design af havvindmøller.

Vores vision er at give ingeniører mulighed for at skabe innovation hurtigere. Vi gør dette ved at kende deres proces og forstå, hvordan vi optimerer deres tid gennem vores software. Vi opretter software, der digitaliserer, automatiserer og letter tekniske processer. Vores software reducerer den tid, der bruges på ikke-værdiskabende arbejde og hjælper med at organisere arbejdet på tværs af organisationen.

Progras er et hurtigt voksende softwarekonsulentfirma. Vi er specialister i webudvikling ved hjælp af de nyeste teknologier. Vi samarbejder med små og mellemstore virksomheder for at udvikle deres eksisterende eller nye produkter.

illuminator giver visuel hjælp til de abstrakte og komplekse ting, folk arbejder med, så samarbejdet om det formidles, og kommunikationen om det er lettere at forstå.

Shape Acoustic udvikler og fremstiller innovative akustiske løsninger. Med vores nye koncept med skjulte akustiske paneler er det muligt at forbedre et rums akustik uden at have synlige paneler.

Limbic Sideshow hjælper dig med at øge den følelsesmæssige virkning af dine digitale underholdnings- og træningsapplikationer.

I mere end 15 år har vi designet social opførsel for digitale produkter, modellering af følelsesmæssig og social AI samt fusionering af interaktionsdesign med evolutionær psykologi for at gøre digitale produkter lette at bruge og forstå.

WeConsider har med en nyfortolkning af den ikoniske redningskrans, skabt et produkt der med respekt for vandet og de danske byer og som møder moderne standarter inden for kystlivredning. LifeBoardet leverer og øger chancen for en sikker og vellykket redning.

SammenSammen sælger aktiviteter der skaber NÆRVÆR i hverdagen. Med abonnementløsninger vil SammenSammen gøre en forskel for dine børn, for dig og din familie.

Hos Robotto integrerer vi vision og navigation algoritmer til monitorering og analyse af skovbrande hjulpet på vej ved brug af autonome droner. 

ClearSky Imagery udvikler multispektrale skyfrie optiske satellitbilleder for at fremme udviklingen inden for bæredygtigt landbrug. Med radarteknologi og kunstig intelligens producerer ClearSky Imagery daglige billeder uden skyer og skygger, hvilket gør fjernmåling mere nyttig for alle.

ALUMNI

Vi udvikler en online platform til forretnings- og kompetenceudvikling, målrettet mod private og offentlige organisationer. Vi samarbejder med eksperter i industrien.

Virksomhedsbeskrivelse kommer snart.

Create it REAL er et team af internationale eksperter i 3D print produkter og 3D print teknologi.

Vi udvikler en App til løbere. Appen guider, informerer og kommunikerer med dig under løbet.

En mountainbike app med konkurrencer, ranglister, statistikker, live info, sikkerheds features og meget mere.

Beskrivelse kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Beskrivelse kommer snart

MOTI udvikler det fremtidige produkt til måling af fremskridt inden for fysioterapeutisk rehabilitering objektivt, hvilket vil sætte en ny standard til evaluering af skadestiltande.

Mainly er en træningsplatform, hvor trænerne kan oprette og sælge hurtigt bevægelige træningsprogrammer til deres publikum.