KERNEN I STARTUPWORKS

Hos StartupWorks kalder vi ikke virksomhederne på slottet for lejere – de er nemlig så meget mere end det. De er nemlig beboere. Det er dem der er med til at skabe den rette stemning. De indgår alle på lige fod i fælleskabet. De har alle har noget helt unikt at bidrage med og selv om alle laver noget vidt forskelligt, så har beboerne deres globale ambitioner og skalerbare potentiale tilfælles.

Har du lyst til at blive en del af dette professionelle fællesskab?

BLIV BEBOER

All CAPS Games laver farverige og sjove mobilspil. Virksomhedens første kæmpesucces er spillet Block Amok.

Aalborg firmaet Icebreaker Nordic har opfundet en håndholdt isterningemaskine, der skal overflødiggøre isterningeposer og skvulpende plastbakker, når du vil nyde noget koldt.

Create it REAL består af et team af internationale eksperter inden for 3D-print produkter og 3D-printing teknologi.

Dynaccount tilbyder solide, online servicer inden for regnskabs-programmer. Målet er blive det hurtigste og mest intuitive regnskabsprogram på markedet.

GoodiePack – din digitale goodiebag på mobiltelefonen.
Opret en digital goodiebag til dine gæster, og lad dem modtage den via et link på deres mobiltelefon. Du har nu mulighed for at måle, hvor mange der har læst din ‘flyer’ og rapportere til dine sponsorer, hvor mange gæster du har sendt videre til deres webshops eller fysiske butikker.

Acadal bygger en online platform til forretnings- og kompetenceudvikling målrettet private og offentlige organisationer. Virksomheden samarbejder med de mest anerkendte eksperter i branchen om at skabe Sprints der forandrer.

RadiCovers mission er, at ”Skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse enheder”. Du kan derfor være sikker på, at alle RadiCovers produkter giver dig og din familie en effektiv beskyttelse mod mobilstråling.

Beskrivelse kommer snart..

Beskrivelse kommer snart

Kommer snart!

TeamEffect hjælper dig med at skabe glade og engagerede medarbejdere med et nemt og dialogbaseret værktøj

Kommer snart.

Uvildig firmapensionsrådgivning med afsæt i markedsledende og banebrydende nyt analyseværktøj

En MTB-app med konkurrencer, leaderboards, statistik, liveinfo, sikkerhedsfunktioner og meget mere.

Kommer snart!