fbpx
Vores historie

Vores historie

StartupWorks er et kontorfællesskab af ambitiøse vækstvirksomheder, placeret i hjertet af Aalborg. We støtter alle vækstinitiativer og vækstvirksomheder i Nordjylland. Nordjyllands fremtidige erhvervsliv skal skabe lokale arbejdspladser og give nyuddannede interessante jobmuligheder så de bliver i regionen og samtidig skabe international opmærksomhed. Dette vil StartupWorks gerne bidrage til ved at skabe de bedst mulige vilkår for iværksættere, og derved bidrage positivt til både Aalborg men også regionens fremtid.

previous arrow
next arrow
Slider

”Vores vision er at skabe et fællesskab af vækstvirksomheder, som dagligt kan dele: viden, ressourcer, erfaringer, ideer og motivation, så de både lettere og hurtigere kan vækste.”

Vores formål er:

  • at drive et kontorfællesskab i Aalborg for vækst-iværksættervirksomheder i opstartsfasen
  • at samarbejde med andre aktører som arbejder med vækst-iværksættere

Together we grow

Hos StartupWorks mener vi at den bedste måde at skabe vækst i sin virksomhed, er sammen med ligesindede entreprenører. Vores voksende fællesskab af startups, giver os mulighed for diskussioner på tværs af flere emner, da alle vores beboere er unikke. Dette samarbejde skaber synergier der ikke kan findes andre steder, hvilket gør StartupWorks til et helt specielt sted at skabe vækst i din virksomhed.

 

Slottet i Aalborg

Den 1. november 2015 overtog foreningen StartupWorks lejemålet på Aalborghus Slot, hvor der hurtigt blev samlet en gruppe ambitiøse startup virksomheder. Vi er ikke længere på slottet, men fællesskabet og motivationen om at blive Nordjyllands bedste iværksætterfællesskab er flyttet med os til vores nye beliggenhed, på Nytorv 18. Vi har fået mere plads, og vores fællesskab har derfor mulighed for at vækste endnu mere.

 

Har du brug for en kontorplads,
Har du et spørgsmål eller en kommentar?

Kontakt os

Åbningstider

  • For beboere: 24-7, alle hverdage.
  • For gæster: 9:00-16:00,
  • Mandag-Fredag.