fbpx
Pop up Gallery – 2019-05-31

StartupWorks inviterer kunstnere til et POP-UP Galleri arrangement. I anledning af AalborgCity ”Day & Night” holder byen fredag d. 31/5. åbent til kl 22:00. I den forbindelse arrangerer StartupWorks et POP-UP galleri.

StartupWorks er et kontorfællesskab for nystartede og mindre virksomheder i byens midtpunktmed 20 virksomheder og cirka 50 daglig brugere i husets tre etager.

Via POP-UP arrangementet, ønsker vi at skabe rammerne, hvor kunstnere kan møde andre kunstnere og kunstelskere i en hyggelig og afslappet stemning med kunsten i fokus. StartupWorks har hovedindgang til gågaden overfor Føtex, og vi forventer, at der kan være mange som kommer forbi. Der bliver mulighed for publikum at tilkøbe lidt sødt at spise og drikke. Hvis det er godt vejr, kan man sidde på vores tagterrasse og slappe lidt af.

Vil du udstille hos os d. 31/5, kan vi tilbyde gode udstillingsmuligheder i hyggelige omgivelser. Uanset kunstform – om du laver keramik, glaskunst, billedkunst eller performance art, har vi rum og plads til din kunst. Vi vil gerne have mange kunstner med, så selvom du kun har ”få” værker, du kan udstille, vil vi gerne høre fra dig.

Der bliver mulighed for publikum at købe værkerne på dagen, og vi tager ikke galleriprovision ved salg.

Tilmeld dig inden mandag d. 27/5 klokken 12:00 via e-mail til info@startupworks.dk med en kort beskrivelse af dig og den kunst du gerne vil udstille hos os.

Mere info:

Vi har plads i alt til cirka 50 stykker på størrelse 1m x 1m, eller flere mindre værker på vægge. Vi har også cirka 200kvm gulv plads vi vil bruge til udstillingen. Vi prøver at indsamle nogle staffoli til dagen, men hvis man selv har en staffoli eller to, vil det være fint at have med. Hvis der er stor interesse, har vi 200kvm yderligere vi kan tage i bruge.

Vi tænker at man kommer med sine værker i dagene før arrangementet og tager dem med igen i dagene efter arrangementet. Vi kan godt opbevare værkerne i aflåst rum i noget tid hvis nødvendigt både før og efter. Hvis man har lyst til at have værkerne hængende i længere tid, vil vi gerne finde ud af det. 

Hvis man har kunst som skal stå på bord eller gulv, har vi også mulighed for det. Kontakt os gerne på info@startupworks.dk for en nærmere dialog om mulighederne.

Har du brug for en kontorplads,
Har du et spørgsmål eller en kommentar?

Kontakt os

Åbningstider

  • For beboere: 24-7, alle hverdage.
  • For gæster: 9:00-16:00,
  • Mandag-Fredag.