fbpx
Beboere

KERNEN I STARTUPWORKS

Hos StartupWorks er firmaerne meget mere end lejere – de er indbyggere og kernen i vores startupsamfund. Variationen af startups og deres unikke kvaliteter inden for programmering og softwareudvikling inviterer til diskussioner af forskellige karakter, som alle kan drage fordele af. Et fællesskab som dette findes ikke andre steder, hvilket gør StartupWorks til et helt specielt sted at skabe udvikling og vækst i din virksomhed.  

Har du en lignende virksomhed men mangler et sted at udfolde dine idéer? Så tag endelig kontakt til os. 

Terapeut Booking

Terapeut Booking er et dansk administrationssystem for selvstændige behandlere. Terapeut Booking håndterer påmindelser, regnskab, aftaler, journaler og meget mere.

ALL CAPS

Alle CAPS Games laver farverige og sjove mobilspil. Virksomhedens første store succes er spillet Block Amok.

Dental Media

Vi skaber værdi for både tandlæger og patienter inden for tandlægefeltet gennem digitalisering. Vi har udviklet en pakkeløsning, der hjælper klinikkerne med at udnytte kapaciteten, og nå ud til flere patienter.

Residents 4

Dynaccount tilbyder solide online-tjenester i regnskabsprogrammer. Målet er at være det hurtigste og mest intuitive regnskabsprogram på markedet.

Residents 5

GoodiePack – din digitale goodiebag på din smartphone. Lav en digital goodiebag til dine gæster og lad dem modtage den via et link på deres mobiltelefon. Du har nu mulighed for at måle hvor mange mennesker.

Goplai

Plai har udviklet en platform der understøtter en innovativ digital “rent to own video games concept” – kaldet “Pay as you play”.

Residents 2

Aalborg-selskabet Icebreaker Nordic har opfundet en håndholdt isterningemaskine til at mindske antallet af isposer og knuste plastikbeholdere, når du vil nyde noget koldt.

MigogAalborg

MigogAalborg er Aalborgs første by medie. Missionen er at fortælle Aalborg og omegn omkring spændende nyheder der rør sig i bylivet. Fra events, musik og spisesteder til Aalborgs firstmovers og erhvervslivet.

Residents 10

MinForening er en gratis app til dig og din forening. Den gør det nemt for dig at planlægge dine aktiviteter og kommunikere med dine medlemmer eller holdkammerater.

Progras

Progras er et hurtigt voksende software- og konsulenthus. Vi specialiserer os i at løse dine problematikker, løfte din virksomhed og styrke dit brand.

Residents 12

PentaLock er en ny form for cykellås, hvis den brydes op bliver cyklens køreegenskaber ødelagt og cyklen bliver dermed værdiløs for cykeltyven.

Residents 15

Vi udvikler forskningsbaserede og motiverende digitale læremidler til ordblinde og svagtlæsende børn

Residents 7

RadiCover’s mission er at “skabe sikkerhed og sikkerhed omkring brugen af trådløse enheder”. Du kan derfor være sikker på, at alle RadiCovers-produkter giver dig og din familie en effektiv beskyttelse mod mobil stråling.

Residents 11

TeamEffect hjælper dig med at skabe glade og engagerede medarbejdere med et let og dialogbaseret værktøj.

VR-Rehab

VR-Rehab er en virksomhed der udvikler en Virtual Reality platform til rehabilitering. Vi tilbyder en komplet løsning til hospitaler og klinikker med behov for rehabilitering.

Residents 8

Dynaccount tilbyder solide online-tjenester i regnskabsprogrammer. Målet er at være det hurtigste og mest intuitive regnskabsprogram på markedet.

Minterai

We provide angel investments for early stage tech
startups. Focus is on startups where IPR is a key
asset.

Hoffman Lindberg

Virksomhedsbeskrivelse kommer snart.

Supertrainer

Supertrainer tilbyder via softwareløsningen SuperInsight automatisk opfølgning og effektmåling af træningsinitiativer i store virksomheder og organisationer. Eksempler er leder-, salgs-, eller projektledertræning. På den måde bliver det billigere og nemmere at lave god opfølgning på træningsinitiativerne.

Pylots

PYLOTS er et team af erfarne softwareudviklere, der hjælper spændende projekter i søen. Hvis du har en god idé og et fantastisk team, men mangler teknologien, kan vi være jeres TechTeam. Vi arbejder for andele, typisk 20-30%. Vi fokusere på fintech, trading og blockchain projekter på web og mobil.

Recopat

We provide a web based tool for keeping track of the patents filed by your competitors.

Har du brug for en kontorplads,
Har du et spørgsmål eller en kommentar?

Kontakt os

Åbningstider

  • For beboere: 24-7, alle hverdage.
  • For gæster: 9:00-16:00,
  • Mandag-Fredag.