“Som iværksætter kan man opleve at mangle den sociale del af det, at have et arbejde. Det får man i StartupWorks – et miljø, hvor der er mulighed for vidensdeling og sparring.”
Clark Knøsen, Stifter & Direktør

DYNACCOUNT – ET SPÆNDENDE NYT REGNSKABSPROGRAM

Dynaccount blev lanceret i 2012 som et modstykke til de mange gamle økonomisystemer, der ikke har udviklet sig i rigtigt mange år. Det store selling point var det papirløse regnskab, som nu er ved at udvikle sig til en standard i online regnskabsprogrammer.

Dynaccount er derudover et fuldt funktionelt regnskabsprogram med alle de funktioner man forventer sig af et moderne regnskabsprogram. Nem momsafregning, afstemning med bankkontoen, adgang for revisorer, håndtering af flere valuater osv. Se alle de mange features i vores sammenligning af regnskabsprogrammer.

“Vi tænker ud af boksen, og optimerer de traditionelle procedurer indenfor regnskab, og gør dem både mere intuitive og samtidig bevarer et højt funktionsniveau. Vi har allerede 6200 oprettede virksomheder, og det er vores mål at blive det hurtigste og mest intuitive regnskabsprogram.”
– Clark Knøsen, Stifter & Direktør

Brugervenligt & funktionelt
Dynaccount har valgt at fokusere på funktionaliteten – men at at lave den brugervenligt. Fokus er på at systemet skal kunne alt det du forventer af det og gøre det på en brugervenlig måde. Der gåes ikke på kompromis med funktionaliteten og at fjerne funktionalitet for at gøre det mere brugervenligt kommer ikke på tale. Funktionalitet og brugervenlighed spiller sammen i Dynaccount.

Vinder af iværksætterpris
Dyaccount vandt iværksætterprisen Nordjylland i 2013 for deres innovative produkt. Blandt andet for deres tilgang til at lave et brugervenligt system uden at miste funktionalitet og fleksibilitet.

Dynaccount er i meget aktiv udvikling og det bliver rigtigt spændende at følge systemet de næste par år, hvor det skal stå konkurrencen mod både de etablerede “gamle” systemer og så de nye spillere på markedet.

KONTAKT

API

Videoer

Bank

Papirløs