fbpx

StartupWorks

EVENT SPACE

Vi har pladsen til din næste event

STARTUPWORKS ER LUKKET. VI KAN IKKE TILBYDDE EVENTSPACE LÆNGERE. VI HÅBER AT KUNNE ÅBNE IGEN EN GANG I FREMTIDDEN, MEN DER ER INGEN PLANER LIGE P.T.

Står du over for en barnedåb, en firmafest, en reception, et foredrag, en konfirmation eller måske en familiefest men du har svært ved at finde lokaler der passer til dine forventninger?  

Lad os hjælpe dig. Hos StartupWorks kan vi med vores centrale placering og unikke faciliteter danne de perfekte rammer for din næste fest. Vores eventroom er egnet til både små og store forsamlinger og med direkte adgang til vores tagterrasse, kan I nyde en skål til udsigten af Aalborg, bylivet og Limfjorden.  

Slider

Hos StartupWorks har vi plads til alle. Vi tilbyder to seperate udlejningslokaler. Et loungeområder med plads til 10 personer og et eventlokale med plads til ca. 50 spisende gæster. Fra lokalerne er der adgang til et stort køkken med anretningsmulighed og industriopvaskemaskine.

Uanset om du er på udkig efter et lokale til din næste firmareception, hvor der er plads til at mingle og skabe netværk, et rum hvor I kan dele familiehistorier over et stykke kage eller et sted, hvor du kan inspirere andre gennem din viden og kunst, har StartupWorks lokationen, hvor dine idéer og ønsker kan blive til virkelighed. Kun fantasien sætter grænser.  

Vi hjælper dig gerne med at skræddersy et arrangement, der passer til dine behov og ønsker. Kontakt os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for dig.