”StartupWorks tilbyder noget af det allervigtigste for iværksættere – nemlig netværk. Her på Slottet er man omringet af ligesindede, og det er fantastisk at kunne dele udfordringer, erfaringer og viden med nogen, der ved hvad det vil sige ”at satse på en drøm.”
Kim Jensen, Stifter & Direktør

Du har lavet isterninger forkert hele livet

… Det mener Kim Jensen som har opfundet icebreaker. En håndholdt isterninge-maskine, som ikke er meget større end en liter mælk og som gør det muligt at lave perfekte isterninger uden det irriterende vandplaskeri vi kender fra isterning-bakker og poser.

If you have a good idea – prove it
Ideen til icebreaker’en kom efter Kim havde boet i Texas i et år. Her var det den naturligste ting at bruge isterninger i hverdagen. Men da han kom tilbage til Danmark opdagede han, hvor bøvlet det egentlig er at lave isterninger.

Jeg gik i lang tid og ventede på at nogen ville lave noget smartere end isterningposer eller isterningbakker – men ingen kom med noget, så jeg tænkte – nu gør jeg det. Så jeg sagde mit job op, lånte en masse penge, og det blev så til icebreaker.”

Succes på Kickstarter
icebreaker’en blev i september 2015 lagt på crowdfunding-siden Kickstarter. Her skulle den på 45 dage nå et mål 200.000 kr. Målet blev mere end nået – det lykkedes Kim Jensen at indsamle mere end 650.000 kr. med støtte fra 1786 ‘backers’.

icebreaker forventes i butikkerne i løbet af 2016 med en ca. pris på 300 kr. Men dette bliver ikke slutningen på iværksætter-eventyret for Kim Jensen, som drømmer om at tilføje endnu flere produkter til isteringe-markedet.

Du kan pre-order icebreaker her

KONTAKT

OutroSymbols (2)

icebreaker_infographic_features

Sapphire Blue

Color variants without text