“Vi er med i StartupWorks for at kunne spare med andre virksomheder “in the making”. Og for at være en del af et miljø hvor fokus og ambitionen er at skabe bæredygtig vækstvirksomheder.”
Morten Kamp Schubert, Direktør

Passion for sundhed, outdoor & sport

Sport & Formidling
Motinno udviklinger løsninger med brugeren i centrum, hvor der altid er både tanker og erfaringer bag valget af koncept, medie og teknologi. Motinno-holdet har begået mere end 50 app’s og har mange års erfaring med udvikling af brugervenlige og vedkommende formilingsløsninger. Det rutineret udviklingsteam har solid erfaring i at lave app’s til formidling og brug i det åbne land og brug af off-line kort.

“Vores hjerter banker for at skabe nye teknologiske løsninger der kan øge motivation og glæde ved motion og oplevelser i naturen.” 

Singletracker – Bliv på sporet
Singletracker er en mountainbike-app og website til alle med knopdæk og kærlighed til mudder og spor. Fra mtb begyndere til eliteryttere, fra sporbyggere til klubber, fra lodsejere til sponsorer. Det er et projekt der bringer alle hjørner af MTB-verdenen sammen om en fælles bæredygtig fremtid for sporten.

Se mere om Singletracker her

Runtimizer – Optimer dit løb og træn teknik på den sjove måde
Runtimizer er et læringskoncept for alle løbere uanset niveau hvor man guides til at blive en bedre, hurtigere og ikke mindst skadesfri løber! Motinno udvikler app’en og websitet der binder konceptet sammen og understøtter løber, træner og evt. behandler til at sikre en sjov og effektiv udvikling af løberen.

Runtimizer kommer snart

KONTAKT

Motinno